За Апарт Хотел Царево ЕООД неприкосновеността на личния Ви живот е от голямо значение. Ние гарантираме конфиденциалност на личните Ви данни и използване на мерки за защита на данните в съответствие с приложимите разпоредби и законовите изисквания в България.

Личните данни, които ни предоставяте, се обработват и използват само доколкото са необходими за резервацията и предоставяне на договорените услуги.  С попълване и изпращане на резервационната форма ние приемаме, че Вие изразявате съгласие за обработката на личните Ви данни съобразно закона.

При резервации е възможно да ни предоставите лични данни на Вашите спътници. Вие трябва да получите съгласието на тези лица за предоставяне на техните лични данни.

Ние не предоставяме лични данни на трети страни при никакви обстоятелства, освен  на държавни органи само в рамките на  законовите ни задължения.

Личните Ви данни се съхраняват в съответствие с разпоредбите на Закона за защита на личните данни в Р България. Доставчик на услугите и администратор на лични данни е Апарт Хотел Царево ЕООД. Можете да се свържете с нас чрез електронна поща: serenity.bay@tui.bg.

Вие имате право да получите при поискване безплатно информация за Вашите данни, които се съхраняват в Апарт Хотел Царево.

Прилага се правото на Република България.

Когато посещавате нашия уеб сайт, Вашият браузър може да съхранява информация под формата на бисквитки (Cookies). Тази информация улеснява потребителите, но приемането й не е задължително за използване на сайта.

 


За контакти
Царево 8260
Къмпинг Нестинарка 1

Телефон: +359 590 55200
Мобилен: +359 885 088334

E-mail: serenity.bay@tui.com